Go to Top

Shërbime

Grumbullim

Grumbullim

Çekrezi Metal ka kapacitete të mëdha magazinuese për grumbullimin e mbetjeve të ndryshme metalike si skrap, bakërr, bronx, alumin, dural, bateri, kabëll, tela, inoks, kanaçe, plumb, zink, sponde, radiator, gizë dhe automjete të vjetra të dala jashtë funksionit. Gjithashtu dispon edhe makineritë dhe pajisjet për prësimin, përpunimin dhe ambalazhimin e këtyre mbetjeve metalike duke bëre keshtu të mundur plotësimin e kërkesave të klientëve të kësaj industrie.

Metalet të cilat grumbullojmë:
Produkte

Produkte

Tek Çekrezi Metal do të gjeni pjesë këmbimi, profile të përmasave të ndyshme, llamarina, lingota hekuri dhe alumini, ele dhe shumë produkte të tjera te grumbulluara. Meqënëse grumbullimi i skrap dhe i metaleve është biznesi ynë ne japim një kontribut të rëndësishëm në mbrojten e ambjentit, por në të njëjtën kohë tek ne mund të gjeni produkte për ndertim, rikonstruktim si dhe pjesë për makinerite dhe automjetet tuaja.

Produktet të cilat ofrojmë:
Për të Tretë

Për të Tretë

Çekrezi Metal vjen në ndihme të kompanive më shërbime si: peshore 70 ton, kamion, trailer, rimorkiator dhe takraf. Korrektësia dhe eksperienca prej shumë vitesh e kompanisë sonë në këtë sektor ka sjellë besim dhe respekt të klientëve tanë. Stafi i profesionistëve tanë është gjithmonë i gatshëm për t’ju ardhur në ndihmë me zgjidhje sa më optimale. Nëse kerkoni një partner për biznesin tuaj zgjedhja është vetëm Çekrezi Metal.

Shërbimet për palët e treta: